KUHINJSKI FILTRI

Kuhinjski filtri so namenjeni za pripravo zdrave pitne vode v vaši kuhinji. Ločimo podpultne in nadpultne filtre, ki se med seboj razlikujejo glede na mesto postavitve.

PODPLUTNI SISTEMI ZA VODO

Podpultne filtre namestimo pod pult pomivalnega korita. Kakovost prečiščene vode je odvisna od vgrajenega čistilnega filtrirnega vložka. Podpultni filtrirni sistem je namenjen za mikrobiološko zaščito pitne vode. Filter za pripravo zdrave pitne vode lahko uporabljate tudi s pomočjo dodatne pipe, ki je namenjena samo za pitno vodo in vodo za pripravo hrane ter napitkov.
Filtre se menja na pretočenih 10.000 litrov ali minimalno enkrat letno. Montaža podpultnih čistilnikov je možna z lično dodatno pipico SPRING ali brez dodatne pipice, direktno na dotok hladne vode na vaši kuhinjski pipi.

NADPLUTNI SISTEMI ZA VODO

Filter namestimo na pult in ga s pomočjo priloženih priključkov povežemo na obstoječo pipo. Kakovost prečiščene vode je odvisna od vgrajenega čistilnega vložka. Nadpultnefiltre lahko prestavimo na druge pipe oziroma ga vzamemo s seboj na vikend ali počitnice.

V primeru nejasnosti glede nakupa, se posvetujte z našimi svetovalci.
Naši svetovalci vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravega modela za vaše potrebe.

080 50 65 info@bistravoda.si