Splošno

Revolucija v filtraciji: Podpultni sistem Refiner

Idealna rešitev za vikend, stanovanje, hišo

Iščete idealno rešitev za zagotavljanje čiste, varne in okusne mikrofiltrirane vode v vašem domu – bodisi v stanovanju, hiši ali vikendu? Podpultni komplet Refiner je odgovor na vaše potrebe. Ta sistem vam omogoča dostop do kakovostne vode brez potrebe po dragih in zapletenih posegov v vaš dom.

Italijanska kakovost – filtri izdelani v EU

V današnjem svetu, kjer je čista pitna voda neprecenljiva, Refiner izstopa kot prva izbira za gospodinjstva. Izdelan v srcu Evrope, v Italiji. Refiner je simbol visoke kakovosti in zanesljivosti. Njegova zasnova in izdelava sta rezultat strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj, kar zagotavlja ne le visoko kakovost, ampak tudi trajnost in zanesljivost.

Nadgradite vašo kuhinjo z napredno tehnologijo

Podpultni sistem Refiner ni samo filtrirni sistem; je dovršena kombinacija elegance in napredne tehnologije, ki se prilega v vsak dom.

Dvojno Delovanje za Maksimalno Učinkovitost


Sistem združuje moč dvojne filtracije – mehanske in kemične absorpcije, s čimer učinkovito odstrani vse nečistoče iz vaše vode, hkrati pa zagotavlja izjemno čisto in varno vodo, ki ustreza vsem vašim potrebam.

Enostavna namestitev in prilagodljivost

Z enostavno montažo podpultnega sistema Refiner lahko hitro in brez zapletov uživate v mikrofiltrirani vodi.
Vse, kar potrebujete, je že vključeno v komplet, ki je namenjen za hitro vgradnjo neposredno pod vašo kuhinjsko umivalno korito.
To ne samo, da olajša postopek namestitve, ampak tudi pomaga ohranjati estetiko vaše kuhinje.

  • Refiner je zasnovan za diskretno namestitev pod kuhinjskim umivalnikom, kar omogoča lahkotno integracijo v vsako kuhinjo brez zasedanja dodatnega prostora.
  • Sistem je idealen za uporabo kot zadnja stopnja filtracije v večstopenjskih sistemih in je primeren za točke odvzema pitne vode v gospodinjstvih.

Naložba v vaše zdravje

Podpultni sistem Refiner je več kot le filter za vodo; je naložba v zdravje vaše družine in aktivni prispevek k ohranjanju okolja. Z izboljšano kakovostjo vode, dolgoročnimi prihranki in enostavnim vzdrževanjem je Refiner pametna izbira za vsako gospodinjstvo, ki ceni čisto in varno pitno vodo.

Poleg tega, da izboljšuje okus vode pa njegova uporaba pripomore k zmanjšanju porabe plastenk, kar prispeva k varovanju okolja in spodbuja trajnostno življenje

Podpultni komplet za vodo Refiner brez pipice

197.88

Podpultni komplet REFINER vsebuje vse elemente, ki jih potrebujete za hitro vgradnjo filtracijskega sistema pod kuhinjsko umivalno korito.

SKU: 030383
Category:

Popultni komplet za vodo Refiner s pipico

274.62

Podpultni komplet REFINER vsebuje vse elemente, ki jih potrebujete za hitro vgradnjo filtracijskega sistema pod kuhinjsko umivalno korito.

SKU: 030384
Category:

Vzdrževanje in skladnost z zakonodajo

  • Priporočamo redno čiščenje in letno zamenjavo kartuše, da zagotovite najvišjo kakovost vode.
  • Sistem Refiner je v skladu z direktivama D.M. 25/2012 in D.M. 174/2004, kar zagotavlja skladnost z najvišjimi standardi kakovosti pitne vode.

Nadomestna filtrirna kartuša REFINER

★★★★

4.2(1,079 reviews)

100.53 EUR

Sistem filtriranja vrhunske kvalitete, z absolutno filtracijo pod 0,5 mikrona z aktivnim ogljem.
Sistemu filtriranja je lahko dodan tudi števec pretočenih litrov.
Taka filtracija iz vode odstranjuje:
– vse trdne delce (pesek, mivka, mulj),
– motnost in obarvanost vode,
– neprijeten vonj in okus vode,
– klor, ostanke klora in organoklorove klorove spojine,
– pesticide, herbicide, trihalometane,
– težke kovine in azbestna vlakna
– mikroorganizme, kot so virusi, bakterije, alge in paraziti
– vse nepolarne snovi kot so: mineralno olje, BTEX, aromatski ogljikovodiki,
– fenol, jod, brom, vodik, fluor.
MENJAVA FILTRA: na 11.000 litrov, oz. 1x letno.c.Da bo montaža še lažja, smo za vas posneli video, ki vam je na voljo tukaj:

Zgodba montaže v sliki

Tjaša iz @uredidom.si je svoj komplet Refiner želela namestila pod kuhinjsko korito v stanovanju, ki se nahaja v večstanovanjskem bloku🏢. Vgrajeni filtracijski sitem💦 bo tako poskrbel za mikrofiltracijo vode in s tem Tjaši zagotovil kvalitetno oskrbo s pitno vodo💧. Pred montažo🔧 je bila seznanjena o vseh podrobnostih delovanja sistema hkrati pa pridobila informacije o menjavi sistema in skrbi zanj.😊💪

Bi želeli tudi sami preizkusiti komplet Refiner? Ta vam je na voljo tukaj➡️https://bistravoda.si/izdelek/podpultni-cistilnik-refiner/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja